fbpx
 • Automatische herinneringen

  We wachten op jouw bericht

  Vul onderstaand contactformulier in en schrijf jezelf zo in om automatische herinneringen te ontvangen. Je kan zelf bepalen op welke termijn je deze herinneringen wenst te ontvangen en kan uiteraard ten alle tijden uitschrijven.


   Waarom regelmatig een onderhoud laten uitvoeren?

   Een periodiek onderhoud kan bestaan uit een reiniging, lediging en controle van al uw afvoeren en putten. Door dit regelmatig te laten uitvoeren, voorkomt u onaangename verassingen, denk maar aan een volle septische put of een verstopping van de toiletten. Uiteraard komt dit meestal voor op de voor jou meest ongelegen momenten...

   Dankzij een periodiek onderhoud verlaag je de kans op onverwachte problemen enorm!

   Bart Moens staat voor je paraat voor zowel de opvolging als de uitvoering van het periodiek onderhoud voor jouw woning. Na een vooraf afgesproken tijdstip, contacteert Bart Moens je via mail of telefonisch om een periodiek onderhoud in te plannen.

   Geen verplichtingen! 

   Hoezo geen verplichtingen? Je bepaalt voor iedere interventi zelf of deze al dan niet moet uitgevoerd worden. Merk je dat het onderhoud nog niet nodig is? Wil je het onderhoud voor een bepaalde periode uitstellen?  Dankzij onze flexibiliteit heb je zelf de touwtjes volledig in handen.

   Drie generaties gespecialiseerde ruimdienst of ontstoppingsdienst

   30 Jaar Bart Moens

   • 30 Jaar ervaring
   • 3 generaties
   • 3 zaakvoerders
   • 3 P's

   Professioneel
   Periodiek onderhoud
   Prijs/kwaliteit

   Lees hier meer over ons bedrijf

   Hoe gaan we te werk?

   Als eerste vul je bovenstaand contactformulier in. Hier vertel je ons meer over het onderhoud waarvan je automatische herinneringen wenst. Denk maar aan een lediging van je septische put, reiniging van jouw leidingen en/of reiniging van de regenwaterput.

   Binnen de 48u ontvang je een mail met daarin een overzicht van jouw opgevraagde automatisch herinneringen ter bevestiging.

   Wanneer de vooraf afgesproken tijdsperiode verlopen is, ontvang je een mail of telefoon met een datumvoorstel.

   Geen verplichting! Je bent dus niet verplicht om het onderhoud te laten uitvoeren. Je hebt zelf de keuze om dit in te plannen, uit te stellen of  te annuleren.

   Tot slot komen we uiteraard het onderhoud uitvoeren op de afgesproken datum. Je wordt terug automatisch opgenomen voor de herinnering, tenzij je je hiervoor uitschrijft.

   Jouw voordelen?

   • Scherpe prijzen
   • Geen verplichtingen
   • Voorkomen van onaangename verassingen
   • Voorkomen van dringende (dure) interventies
   • Professionele opvolging en advies
   • Automatische herinneringen

   Met andere woorden, je kan op beide oren slapen betreffende het sanitair onderhoud van jouw woning.

   Drie generaties gespecialiseerde ruimdienst of ontstoppingsdienst