fbpx
 • Blog

  Ontstoppingsdienst & Ruimingsdienst Bart Moens - Betaal gemakkelijk en contactloos via Payconiq!

  Betaal gemakkelijk en contactloos via Payconiq!

  13 november 2020 Betaal vanaf nu gemakkelijk, snel en contactloos met Payconiq. Download de applicatie enkele dagen voor de interventie en ontdek het gemak van de betalingsapplicatie. Samen krijgen we het coronavirus klein!

  Lees meer

  Ontstoppingsdienst & Ruimingsdienst Bart Moens - Gezondheid en veiligheid op het werk

  Gezondheid en veiligheid op het werk

  28 april 2020 Bij Bart Moens hechten we veel belang aan welzijn op en naast de werkvloer. Heel specifiek hierin focussen we op gezondheid en veiligheid op het werk. We kijken er nauwgezet op toe dat al onze medewerkers voldoende beschermd worden tegen allerlei risico’s. Ze worden voorbereid om ermee om te gaan en er correct op te reageren. Daarnaast is ook de gezondheid een belangrijk aspect.

  Lees meer

  Ontstoppingsdienst & Ruimingsdienst Bart Moens - Wat gebeurt er met ons afvalwater?

  Wat gebeurt er met ons afvalwater?

  22 maart 2020 Het water van toiletten, lavabo’s, keukens, douches en dergelijke spoelt door de afvoerbuizen in een septische put of meteen rechtstreeks in de riolering. Maar wat gebeurt er met dit afvalwater?

  Lees meer

  Ontstoppingsdienst & Ruimingsdienst Bart Moens - Corona (COVID-19) maatregelen Bart Moens

  Corona (COVID-19) maatregelen Bart Moens

  17 maart 2020 Bekijk hier onze maatregelen die we treffen omwille van het coronavirus, COVID-19. Deze pagina zal regelmatig vernieuwd worden.

  Lees meer

  Ontstoppingsdienst & Ruimingsdienst Bart Moens - Wie is het team achter Bart Moens?

  Wie is het team achter Bart Moens?

  17 november 2019 Bvba Bart Moens is in zijn regio zeer gekend voor de diensten die zij aanbieden. De firma is namelijk gespecialiseerd in het ruimen van allerlei putten, ontstoppen van alle leidingen, riool-en hogedrukreiniging, camera-inspecties en geurdetecties. Maar wie is Bart Moens en zijn team nu eigenlijk?

  Lees meer