fbpx
 • Maak kennis met de nieuwe bestuurders van Bart Moens BV

  17 februari 2022

  Buggenhout, 17 Februari 2022 - Dirk Deloof en Olivier Deloof zijn,  sinds december 2021, de nieuwe bestuurders van Bart Moens BV. Bart Moens BV is een welgekend en gespecialiseerd bedrijf in het ruimen van allerlei soorten putten, het ontstoppen van alle soorten leidingen, camera-inspecties, geurdetecties en riool- en hogedrukreiniging zowel particulier als professioneel. Het bedrijf ontstond in 1991 door Bart Moens die het landbouwbedrijf van zijn vader, Frans Moens, overnam. Na 30 jaar en 3 generaties wordt het familiebedrijf overgedragen aan Dirk Deloof en Olivier Deloof, vader en zoon.

  We staan aan de start van een nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van Bart Moens BV. Olivier Deloof en Dirk Deloof zijn met ingang vanaf december 2021, de nieuwe bestuurders van het familiebedrijf. Het is voor hen tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan waar veel groeipotentieel in zit, namelijk de overname van een KMO met een goede naam en waarden zoals een hoge dienstverlening, direct contact met de klant en uitstekende reputatie. Bart en Nancy nemen afscheid van het bedrijf, Tristan blijft meewerkend bestuurder.

  Overname Bart Moens
  Dirk Deloof Zaakvoerder Bart Moens BV

  "Ik ben enorm gemotiveerd om samen met mijn zoon een nieuwe uitdaging aan te gaan en mijn jarenlange ervaring met hem te kunnen delen. De ene tandem neemt het over van de andere tandem. De activiteit ligt in het verlengde van mijn vorige activiteit. De ideale match", aldus Dirk Deloof.

  Olivier Deloof Zaakvoerder Bart Moens BV

  "Na mijn internationale ervaring bij Jan De Nul, was het tijd voor een nieuwe uitdaging en om mijn ambitie als ondernemer voor mijn 30ste te volbrengen.", voegt Olivier Deloof toe. "Samen met deze buitenlandse ervaring, mijn flexibiliteit en ambitie om te leren, ben ik helemaal klaar om de dienstverlening van Bart Moens BV verder te zetten. Een hecht familiebedrijf met een passie en een succesverhaal waarbij prijs-kwaliteit centraal staat en ook zo zal blijven in de toekomst."

  Een woord van dank!

  "Na 30 jaar inzet om Bart Moens BVBA te brengen tot wat het nu is, is de tijd gekomen om het voor ons los te laten. Met oog op de toekomst om het bedrijf te laten groeien en de service nog meer te verbeteren, hebben we ervoor gekozen het bedrijf over te laten in de goede handen van Dirk en Olivier. Via deze weg wensen wij al onze klanten, partners en leveranciers te bedanken voor het vertrouwen. We zijn ervan overtuigd dat Dirk en Olivier jullie met dezelfde passie zullen helpen."

  Bart & Nancy