fbpx
 • Klik hier om onze laatste updates over de maatregelen rond het Coronavirus, COVID-19 te bekijken.

  Indien u tevreden bent over onze service, mag u ons steeds een review geven op onze Google pagina. Dit kan u doen via volgend stappenplan:

  1. Ga naar http://bit.ly/2QduK1B of ga naar onze pagina via Google.
  2. Klik op ‘een review schrijven’
  3. Indien u nog niet bent aangemeld, kan u zich nu inloggen.
  4. Geef ons een sterrenbeoordeling en licht uw beoordeling toe in het tekstkader.
  5. Klik op ‘posten’

  U kan ook steeds onze klantentevredenheidsenquête invullen.

  Bent u niet tevreden over de interventie die we bij u hebben uitgevoerd? Neem dan contact op met onze firma zodat we een geschikte oplossing kunnen vinden om u verder te helpen.

   

  Indien u na de interventie nog steeds dezelfde problemen ondervindt, neem u best eerst contact met ons op. Wanneer u ons hebt gecontacteerd, zullen wij dit eerst bespreken met de technieker die bij u is langs geweest en zullen u hierna contacteren om het verdere verloop te bespreken.

  Let op, indien het probleem terugkeert, na meer dan 1 week, is dit al een reeds nieuwe verstopping. Hiervoor dient er een camera-inspectie uitgevoerd te worden om te kijken waar het probleem zich bevindt. Dit valt buiten de garantie.

  Indien u niet aanwezig was op afgesproken moment, zal de chauffeur een briefje in de brievenbus steken met de datum en het uur dat hij aanwezig was. Wanneer u dit briefje in uw brievenbus vindt, kan u onze firma opbellen om een nieuwe afspraak te maken.

  Wanneer er niemand aanwezig is, zal de chauffeur u opbellen op het telefoonnummer dat u heeft doorgegeven. De chauffeur blijft maximum 10 minuten wachten. Indien hij langer moet wachten omdat u onderweg bent, wordt er een extra kost van €25 gerekend.

  U ontvangt 2 verschillende documenten. Het eerste document betreft het betalingsbewijs, dit kan dienen als bewijs van uitvoering van de interventie en als bewijs van betaling. Wanneer u een huis verkoopt, kan u dit als bewijs voorleggen om later niet met verborgen gebreken geconfronteerd te worden.

  Het tweede document dat u ontvangt is een ruimingsattest, dit is een document van afvalverwerker Aquafin. Het attest bewijst dat wij uw afval zullen bezorgen aan Aquafin, die het afval meteen zal verwerken.

  Bij het ruimen van een septische put mag u 2 emmers (regen)water of een tuinslag klaarleggen. Wij gebruiken dit water om het slib op de bodem los te maken om mee te kunnen opzuigen.

  Zowel de septische put als andere putten zoals toezichtputten of sifonputten dienen vrij gemaakt te worden. Indien deze onder de grond liggen, dienen deze opgegraven te worden voor onze werknemer langskomt.

  Indien u in een drukke straat of eenrichtingsstraat woont, raden wij u aan om parkeerverbod te voorzien. Onze firma zal dit niet voorzien en blijft in elk geval op de straat geparkeerd staan. U kan het parkeerverbod aanvragen in uw stadhuis of gemeentehuis. Dit parkeerverbod dient lang genoeg te zijn voor een tractor, dit is te vergelijken met 3 à 4 autoparkeerplaatsen.

  Al onze offertes en inlichtingen zijn gratis. Contacteer onze firma gerust voor al uw vragen.

  Kortingsbonnetjes

  In verschillende lokale tijdschriften/kranten kan u een kortingsbonnetje van €2,5 terugvinden. U kan deze uitknippen en afgeven aan de chauffeur bij het afrekenen. Onze werknemer zal deze korting meteen in mindering brengen.

  Stratenactie

  Overtuig uw buren en u kan genieten van verschillende kortingsacties. Indien u minsten 5 andere buren kan overtuigen, geniet u van 10% korting op de totaalprijs van alle interventies samen.

  Vanaf 7 verschillende interventies, geniet u van 15% korting op de totaalprijs.
  Overtuigt u minstens 10 buren, dan kan u genieten van 20% korting op de totaalprijs.

  **Algemene voorwaarden stratenactie**

  Deze groepskorting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

  Er moet werkelijk een interventie uitgevoerd worden bij minstens 6 verschillende klanten, op 6 verschillende adressen in dezelfde straat / wijk.

  Het ruimen van een standaard septische put duurt gemiddeld zo’n 15-20 minuten. Verstoppingen zijn in normale omstandigheden binnen het uur uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor camera-inspecties en geurdetecties.

  Uiteraard is dit moeilijk te voorspellen en hangt dit van situatie tot situatie af.

  Bij een verstopping dient er iemand aanwezig te zijn aangezien wij in het huis alles moeten kunnen testen. Indien niemand aanwezig is, kunnen wij van binnen uit niet ontstoppen indien dit nodig is en kunnen wij geen tests uitvoeren om te controleren of de verstopping verholpen is.

  Bij de ruimdienst dient er iemand aanwezig te zijn wanneer wij niet rond het huis kunnen. Indien de septische put open rond het huis ligt, dient er niemand aanwezig te zijn. In dit geval dient u de betaling vooraf uit te voeren of kunt u het geld aan de buren geven. Na de interventie zal de werkbon en het afvalverwerkingsattest in de brievenbus gestoken worden.