fbpx
  • (De)Monteren jullie deksels, toiletten,.. tijdens interventies?

    3 januari 2024

    Indien voor aanvang van het ledigen, of tijdens het ontstoppen blijkt dat iets moet worden verwijderd om het werk te kunnen uitvoeren (zoals een vastgelijmde sifon, vast deksel, een toilet,..) dan zal de chauffeur dit kenbaar maken. Hierdoor kan schade ontstaan. U kan er als klant ook voor kiezen om een loodgieter te contacteren om dit uit te voeren.

    Indien u voor een loodgieter kiest zal u alsnog de interventie dienen te voldoen aan de chauffeur aangezien wij transport, werktijd en advies hebben gespendeerd. Indien u ervoor kiest dat onze medewerker het werk uitvoert is dit op verantwoordelijkheid van de klant. Indien achteraf blijkt dat een rubber kapot, aansluiting niet goed, barst ontstaan is etc door het uitgevoerde werk kan onze medewerker of firma hier niet voor opdraaien.

    Wij als ruimings- en ontstoppingsfirma kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor; enerzijds ouderdom van leidingen/sanitaire onderdelen, en anderzijds het (de)monteren hiervan waardoor deze zich niet meer in dezelfde staat bevinden.