fbpx
 • Wie is het team achter Bart Moens?

  17 november 2019

  Bvba Bart Moens is in zijn regio zeer gekend voor de diensten die zij aanbieden. De firma is namelijk gespecialiseerd in het ruimen van allerlei putten, ontstoppen van alle leidingen, riool-en hogedrukreiniging, camera-inspecties en geurdetecties. Maar wie is Bart Moens en zijn team nu eigenlijk?

  Bart Moens is geboren in 1970, woont in Buggenhout en is zaakvoerder van de firma sinds 1991. Hij heeft een vrouw en twee zonen. Bart studeerde mechanische vormgevings-technieken en werkte na deze opleiding als vliegtuiginspecteur. Omwille van medische redenen heeft Bart zijn vader de zaak moeten verlaten en heeft Bart het heft in handen genomen en het familiebedrijf verder gezet. Bart is zowel een leidinggevende als uitvoerende zaakvoerder.

  Het team van Bart Moens bestaat momenteel uit drie zaakvoerders, vier arbeiders en twee jobstudenten. Nancy, de vrouw van Bart, is de medezaakvoerder van de firma. Oorspronkelijk komt zij uit het Gentse, maar toen ze Bart leerde kennen in 1996, koos ze toch om naar het plattelandse Buggenhout te verhuizen. Kort daarna waagde ze de sprong in het bedrijf en in 2004 werd ook zij benoemd als zaakvoerder. Om deze sprong vlot te maken, volgde ze een cursus bedrijfsbeheer, want Nancy had voor maatschappelijk assistent gestudeerd. Nancy is verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte in het bedrijf.

  Tristan, zoon van Bart en Nancy is de jongste zaakvoerder binnen het bedrijf. Sinds 2016 maakt hij deel uit van het bestuur. Sinds zijn geboorte, in 1997, is hij steeds in de weer met vrachtwagens en het technisch werk. Hierdoor koos Tristan er dan ook voor om net als zijn vader, mechanische vormgevingstechnieken te studeren. Buiten de schooluren was hij dan ook steeds aan het werken aan de vrachtwagens en creëerde hij enorm veel ervaring. Na deze opleiding, koos Tristan er dan ook meteen voor om in de zaak toe te treden. Tristan is een uitvoerende bedrijfsleider.

  Vier arbeiders en twee jobstudenten vullen verder het team van Bart Moens aan. De arbeiders zijn iedere dag in de weer om de klanten perfect, snel en vriendelijk te bedienen. Helverd en Marc nemen voornamelijk de industriële werken voor hun rekening. De particuliere interventies worden verzorgd door Rony & Abdel. Alle arbeiders hebben al meer dan 10 jaar ervaring binnen de firma. Hun ervaring en kennis is hierdoor ontzettend groot, ook dankzij de verschillende opleidingen die zij hiervoor volgen.

  Voor het onderhoud van de vrachtwagens heeft de firma een jobstudent in dienst. Pieter neemt deze verantwoordelijkheid op zich. Wanneer er in het weekend een dringende interventie dient uitgevoerd te worden, kan het bedrijf ook op hem rekenen. Timothy is verantwoordelijk voor de marketing.

  De firma Bart Moens beschikt over een hecht team dat al jaren ervaring en knowhow heeft opgebouwd.

  Team van Bart Moens